Home Møbelrestaurering Stort teak salongbord fra Drammen

Stort teak salongbord fra Drammen

av Elise Nielsen
teak salongbord

Jeg fant det på Finn, og det viste et bilde av et slitent (men stort) teak salongbord som hadde sett bedre dager. Jeg overtalte mannen min til å kjøre til Drammen for å hente det. Sådan sett kan man sikkert påstå jeg har betalt ekstra for det med tanke på alle bomringene mellom Larvik og Drammen og tilbake igjen.

Det var fullt av riper da det hadde vært et lekebord for småbarn, men hadde heldigvis ingen store skader. Det er med andre ord ingenting slipemaskin og olje ikke kan fikse bare man vet når man skal stoppe.

Det er 160cm langt og 80cm bred (og 53cm høyt). Det var egentlig meningen at jeg skulle ha det selv da det ble utrolig flott, men det var selvfølgelig for stort for min stue.

Jeg vet dessverre ikke hvor bordet kommer fra. Paret jeg fikk det fra hadde kjøpt det på loppemarked for mange år siden og hadde heller ingen anelse.

Det ble senere solgt til en hyggelig mann fra Nøtterøy.

You may also like

Leave a Comment