Home Møbelrestaurering Et lite teak klaffebord til stuen eller vinterhagen

Et lite teak klaffebord til stuen eller vinterhagen

av Elise Nielsen
teak klappbord

Jeg fant et teak klaffebord på Facebook som virket interessant.

Vi kjørte en liten hyggetur til Notodden for å hente det. Jeg har i en særdeles kort periode bodd i Notodden da jeg var 18 år gammel. Jeg prøvde meg som telefonselger i hele to uker. Jeg tror vi kan trygt si det ikke var noe for meg. Etter en måned ble jeg nødt til å flytte hjem til Larvik igjen. Men selv om det ble stadfestet at jeg ikke egner meg som selger ble jeg alikevel en del erfaringer rikere.

Som vanlig i min evige søken etter et passende stuebord var det meningen at jeg skulle beholde det selv, men det viste seg å være alltfor lite i forhold til stuen.

Men jeg fikk ordnet med en god rens, litt puss og masse olje slik at det varer en 50-60 år til.  Solgt til en dame fra Sandefjord.

You may also like

2 kommentarer

PER STENE 8. januar 2021 - 11:18

hei
jeg søker etter et teak kaffebord
per stene tønsberg

Svar
Elise Nielsen 8. januar 2021 - 12:23

Jeg har noen stående på lager som trenger en puss og litt olje. Er det en spesiell størrelse du leter etter? Stort eller lite?

Svar

Leave a Comment