Home Møbelrestaurering Eikestolen med den gyselige fargen

Eikestolen med den gyselige fargen

av Elise Nielsen
spisestue stol

Det var en ren tilfeldighet jeg kommer over denne stolen hos en brukthandler i Skien. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter flere stoler til spisestue da jeg syntes jeg hadde mange nok prosjekter fra før. Når man først begynner å samle inn tar det tross alt ikke lange tiden før det fyller seg opp.

Men jeg kom over denne stolen i eik som ikke bare var beiset i en gyselig mørk «gusjegulbrun» farge men trengte store mengder lim. Ettersom den måtte limes, nesten overalt, fikk jeg den for en 50-lapp.

Den var heldigvis ikke vanskelig å pelle fra hverandre så jeg kunne slipe den ned og få den pen igjen.

spisestue stolNå står den glad og lykkelig på kjøkkenet og brukes daglig.

You may also like

Leave a Comment