Home Møbeltapetsering Strikkestol i teak og kirsebær

Strikkestol i teak og kirsebær

av Elise Nielsen

I mars fikk jeg herlig besøk som kikket gjennom de stolene jeg hadde på lager for å finne den ultimate «strikkestolen». Valget landet på denne herlige stolen med høy rygg og i teak. Dens fabrikkmerke var revet bort, men det spekuleres i om det kanskje er en P. I. Langlo fra slutten av 50-tallet.

Den er satt sammen på en sammensurig måte, i den forstand at den kan ikke demonteres for lettere frakt. Alle skruer med ETT unntak er skrudd inn og trukket over. Så for å få av f. eks. frontbena, så må setetrekket av.

Trekket er det samme som brukt tidligere på en annen stol.  Når det kom til å velge hvordan den skulle trekkes om kom forslag om å bare ta noe i grått. Men alt er grått nå om dagen og folk begynner kanskje å bli litt lei.. Så at hun valgte det siste jeg hadde av kirsebær med gulltråder er bare gøy. Det er uansett en fargekombinasjon som går veldig flott med teak.

Det eneste som er trist er at jeg ikke har mer igjen av stoffet. Det er i tillegg utgått av sortiment så det kan ikke kjøpes mer. Men jeg har fått to flotte stoler ut av det, og det er heller ikke så verst.

You may also like

Leave a Comment