Home Skattejakt Den 2m lange Krobo benken fra Skien

Den 2m lange Krobo benken fra Skien

av Elise Nielsen
krobo benken

Det var ren flaks jeg fant denne Krobo benken i Skien. Og jeg kommer aldri til å finne den igjen (mest antagelig), men det var veldig gøy.

Vi hadde nettopp vært innom Østlandet Brukt & Antikk for å kjøpe et par stoler da vi bestemte oss for å ta runden rundt på de forskjellige bruktbutikkene. På første stopp finner jeg benken inne på møbellageret. Jeg spoler tilbake til mannen min som fortaper seg i bokhyllene som vanlig og røsker han med meg.

“Er det den?” spør jeg mens jeg viser bilde på mobilen min og peker på benken. Etter å ha dobbeltsjekket produsentmerket under var det bekreftet. Det var Krobo benken.

Ved dette tidspunktet priset jeg meg lykkelig over at vi hadde kjøpt en Volkswagen Touran. Jeg tror ikke vi hadde fått den med oss i den gamle Volvo C30 vi eide før. 2 meter er litt i meste laget selv for en Touran, men vi fikk sagtens ordnet plass til den slik at den kunne bli med hjem.

Vi hadde knapt parkert bilen hjemme i Larvik og dratt den med oss inn så var den solgt. Og reiste til Teakklinikken i Oslo hvor den ble restaurert og solgt videre igjen.

You may also like

Leave a Comment