Home Møbeltapetsering Den frafallende lenestolen

Den frafallende lenestolen

av Elise Nielsen

Jeg hentet denne stolen i Skien da jeg fant den under «gi bort» på Finn. Og jeg forstår hvorfor den gis bort. Med untakk av to trebiter holdt den ikke sammen i det hele tatt. Og de siste to trebitene måtte jeg bruke eddikblanding for at den skulle gi slipp slik at jeg fikk pusset treverket godt nok. Treverket var av eik og hadde enkelte misfarginger her og der så jeg bestemte meg for å beise den penere. I tillegg hadde den rustmerker rundt skruene i treverket, så gudene må vite hva som har skjedd rundt denne stolen.

Men så snart jeg kom til seteformen var alt greit. Ingen vannskader der heldigvis. Så det var bare snakk om å fjerne alt jeg fant av stifter, sette på en ny jutevev og polstring før jeg fant frem imitert møbelruskinn i to farger (burgunder og sort) før jeg så anså meg ferdig.

Den ble veldig pen og stram til slutt og ble senere solgt til en familie i Skien.

You may also like

Leave a Comment