Home Møbeltapetsering Ørelappstol i medium grønn

Ørelappstol i medium grønn

av Elise Nielsen

Denne herlige saken hadde dessverre en knekt springfjær og et veldig slitent og skittent trekk. Kunne nesten minne litt om cordfløyel, uten at det egentlig var det.

Eieren snakket om et grønnskjær i det opprinnelige grå trekket som jeg ikke nødvendigvis kunne se, så hvorfor ikke kjøre på med et grønt trekk? Selv om på det ser veldig grått ut på bildet. Stoffet heter Barnum og fargen heter Medium Green.

Frontraden med springfjærer ble alle byttet, og bundet opp på nytt før jeg kunne sette på den originale stoppen igjen, som var i veldig god stand. Treverket ble også slipt ned og lakket på nytt slik at det herlige naturlige tremønsteret kunne fremheves bedre.

Nesten så man vil beholde den selv.

You may also like

Leave a Comment