Home Møbeltapetsering Dandy i retro toner

Dandy i retro toner

av Elise Nielsen

I Maridalen, nord for Oslo, ligger verdens vakreste lille hytte. Og der ville man gjerne ha to Dandy-stoler ettersom de var så små og nette at de ikke ville ta opp for mye plass i denne lille hytta.

Etter lengre tids diskusjon og gjennomgang av flerfoldige stoffprøver falt valget til slutt på Narvik og Sally Uni fra Alm Tekstil. Narvik er et flott ullstoff i retro mønster som passer flott med andre ensfargede alternativer fra Alm og Innvik. Spesielt i dette tilfellet hvor Sally og Narvik komplimenterer og fremhever hverandre.

Armlena ble pusset ned og oljet slik at teaktreet kunne skinne igjen og passer selvsagt veldig fint med de varme gultonene fra trekket.

Men boltene måtte byttes da de var slitne, delvis bøyd og var vanskelig å få skrudd sammen igjen. Og vognbolter i messing gror dessverre ikke på trær, så jeg måtte finne fram helt vanlige bolter i stål. Og siden det ble total krasj med fargepaletten fant jeg fram svart neglelakk og litt topplakk.

Sluttresultatet ble slettes ikke så verst og nå står de glade og fornøyde i verdens vakreste lille hytte.

You may also like

Leave a Comment