Home Møbelrestaurering Fra grønnmalt og ruter til trehvit og lilla

Fra grønnmalt og ruter til trehvit og lilla

av Elise Nielsen

En Pål stol som jeg hadde plukket opp i Skien for et par år siden. Grønnmalt med et rutete trekk, så kan man trygt si at den har sett bedre dager.

Ben og armlena ble banket fra hverandre, to omganger med malingfjerner og til slutt finpusset for at malingen endelig skulle være helt vekk. Det tok et par dager, men til slutt kunne jeg lime de sammen igjen og smøre de inn med litt Lmpolish for å virkelig få frem gløden i treverket igjen.

Før

Ny stopp ble ordnet og kunden hadde valgt Club CS i lilla. Dette stoffet er ikke lenger tilgjengelig hos leverandøren, men jeg har et par meter liggende fordi jeg er så glad i lilla. Da gjaldt å sikre seg et par meter mens det enda var mulig.

Sluttresultatet er noe man er litt ekstra stolt av, spesielt med tanke på det flotte tremønsteret og fargen teaken faktisk hadde under malingen.

You may also like

Leave a Comment