Home Retro Schmetro Ting er litt status quo

Ting er litt status quo

av Elise Nielsen

De forskjellige landene stenger sine grenser og oppfordrer sine landsmenn om å komme hjem. Og hjemme er skoler og barnehager stengt og folk oppfordres på det sterkeste å leke introvert de neste par ukene.

For å redusere menneskelig kontakt ytterligere for min egen og andres del har jeg fjernet alle mine annonser på de forskjellige plattformene. Alle stoler jeg ønsket å selge av ymse grunner kan ikke lenger kjøpes via disse.

Jeg kommer til å fortsette å klargjøre stoler uansett da jeg jobber hjemmefra, jeg kommer bare ikke til å annonsere det i det store når de først er ferdige.

De ligger stadig tilgjengelig på min egen “Til Salgs” side (og du må gjerne kjøpe en stol altså), men jeg kommer ikke til å promotere/annonsere ytterligere. Folk har helt andre bekymringer enn en passende stol til stua for øyeblikket og det har jeg ingen problemer med å forstå.

Hvis man ønsker å reservere en stol for bedre tider er det bare å ta kontakt. Jeg kan sagtens ordne med levering, helt uten at vi noensinne behøver å befinne oss i samme rom. Den digitale verden er flott sådan!

Husk å vaske henda, folkens! Og god påske.

You may also like

Leave a Comment