Home Retro Schmetro Hatt litt trøbbel med epost

Hatt litt trøbbel med epost

av Elise Nielsen

Over et stykke tid etter hvert som folk har vært hyggelig og tatt kontakt har jeg blitt obs på et gjentagende problem.  (Takk til alle som har sagt ifra!)

Epost jeg sender havner i folks spammappe.

Og det spiller ingen rolle om det går til Gmail, Outlook, Hotmail eller annet. Uansett om jeg svarte på en epost eller sendte noe for seg selv, det havnet i spammappen uansett. Og det er vanvittig provoserende etter flere timer med feilsøking for å få eposten til å reagere som man vil.

De gode nyhetene er at jeg nå har valgt å gå over til Office 365 og dermed ta i bruk Exchange. Jeg har allerede testet og epost jeg sender havner ikke lenger i spammappen til Gmail. Et skritt i riktig retning!

Så da håper jeg alle som har sendt meg epost og stadig venter på svar enten sjekker spammappen sin eller sender en ny epost.

Det var alt!

You may also like

Leave a Comment