Home Møbeltapetsering Fra skai til aqua

Fra skai til aqua

av Elise Nielsen

Det merkes at sommeren er over. Og det er ikke måte på hva vi har rukket å gjøre. Ny mur bak huset er støpt og på plass, plattingen som jeg tar bilder av stolene er også nybygd. Fikk malt huset ferdig dagen før den første høststormen med trippelvarsel kom også.

Før

Disse lenestolene som opprinnelig var i skai har stått hos meg i snart et år. Hentet hos en blokk i Skien mens det var tykt lag med is på veiene og jeg var oppriktig redd for å falle da vi bar de bort til bilen.

Jeg trodde først at treverket var eik, men de har et mønster i seg som ikke finnes i eik, så lurer på om det kanskje er bøk. De har fått seg en liten omgang med hvitpigmentert voks for at de skal holde seg lyse og pene.

All stopp og jutevev ble også byttet ut.

Kunden valgte fargen Aqua fra stoffet Unit. Stoffet er mykt og behagelig og er lett å sy. I tillegg så ser det jo ganske flott ut.

Disse stolene er dessverre blant de få jeg ikke har klart å identifisere. Boltene gir meg inntrykk av at de er fra 60-tallet, men det er ingenting annet ved de som forklarer hvor de kommer fra. Og utifra hvordan skaitrekket var sydd, så kan jeg konstatere at det heller ikke var originalt.

Formen på ryggen er derimot original. Den er ment å bue på måten den. Og den gir veldig god sittekomfort.

You may also like

Leave a Comment