Home Oppdrag Jordbæris og zebrastoff

Jordbæris og zebrastoff

av Elise Nielsen

På Lambertseter bor det et hyggelig par som gjerne ville få pusset opp sine spisestuestoler. Opprinnelig var de hvite med flate skumputer og rutete, revne trekk.

Planen var at av 6 stoler skulle 3 være gule og 3 være rosa. Men etter litt samtale og fremvisning av forskjellige fargeprøver og utfordringene Covid-19 har skapt ved å anskaffe enkelte ting falt valget på en herlig og dus rosa.

Den har ikke fått eget navn som mange andre populære farger av produsenten, men jeg kaller den jordbæris.  (Egentlig heter den 1032-R16B)

En annen utfordring var å finne nytt trekk. Ønsket var noe i sort/hvitt med zebramønster. Det finnes noen plysjalternativer der ute, men er enten totalt uegnet for møbler eller et hus med små barn.
Valget falt til slutt på et belgisk stoff fra Aristide som tilhører kolleksjonen Central Park. Mest som en gamble da prøvemateriell ikke var å oppdrive.

Men jeg syntes det er et utrolig flott stoff. Det lysegrå er i lin, mens de sorte stripene er i herlig tykk velour som uthever seg selv. Ufattelig stilig! Kommer mest antagelig til å finne nye prosjekter i fremtiden for å kunne bruke dette stoffet igjen.

Idag ble stolene levert tilbake til Lambertseter.

You may also like

Leave a Comment