Home Møbeltapetsering Spisestue med dreide ben og chenille

Spisestue med dreide ben og chenille

av Elise Nielsen

6 stoler fra en gammel spisestue som har vært innom. De har visstnok vært i familiens eie de siste to generasjonene og de var klare for en liten oppgradering. Opprinnelig hadde de rød tykk fløyel på med store nagler i messing som hadde blitt mørkere med årene. De var ikke i alltfor dårlig tilstand, men trekket hadde noen hull her og der.

Et brunt chenille stoff fra Grupo Lamadrid og nagler i messing ble valgt for å gi de nytt liv. De fikk også et ekstra nytt lag med gråvatt i både sete og rygg for bedre form. Et lag med bisebånd ble stiftet fast på setet før trekket ble sydd fast da det ikke var ønskelig med nagler der.

Det skal så lite til for at en spisestue holder seg fin de neste to generasjonene av en familie.

You may also like

1 kommentar

Spisestoler i beiset eik – Fru Nielsen Retro 13. november 2023 - 12:39

[…] ble byttet med ny gråvatt. Trekket kom kunden med selv, som hun hadde tidligere med noen andre spisestoler. Og til slutt litt dekorative spiker i messing i ryggen for å […]

Svar

Leave a Comment