Home Møbeltapetsering Lenestol i Eik og Støvet Grønn

Lenestol i Eik og Støvet Grønn

av Elise Nielsen
Lenestol i Eik og Støvet Grønn

Denne stolen kommer fra Oslo-området og var i en ganske spesiell forfatning. Det originale trekket var på og så ganske greit ut, men treverket så ut som om noen har tatt en kniv og spikket vekk den gamle fargebeisen. I tillegg var det klattet på en merkelig lys beis som minnet litt om fingermaling.

Det tok et par timer ekstra å få pusset ned eikebena da jeg ikke bare måtte fjerne beisen, men også jevne ut hva enn man har prøvd på. All stopp og jutevev ble byttet og nye bolter måtte til da de originale hadde problemer med gjengene.

Kunden valgte et møbelstoff kalt Støvet Grønn. En herlig rolig grønn som går kjempefint med naturlig eik.

 

You may also like

Leave a Comment