Home Møbeltapetsering En stol i teak og afrikanske vibber

En stol i teak og afrikanske vibber

av Elise Nielsen

Stolen er høyst sannsynlig av norsk design. Det er ihvertfall ingen grunn til å tro noe annet.

Opprinnelig hadde den blå og grønnmønstret trekk, men under det igjen fant jeg enda et originalt trekk i blå og grå. Alt det har nå blitt fjernet. Ny stopp er på plass og «trekket» som kunden ønsket å bruke er på.

Dette er to tepper med trykk fra Senegal. Og normalt vil jeg aldri anbefale at man tar i bruk tepper av denne sorten som møbeltrekk. Den ene grunnen er fordi det ikke er laget for det formålet og dermed ikke vil ha noen slitestyrke Den andre grunnen er fordi den er av et materiale som tiltrekker seg og synliggjør all form for dyrepels, lo, støv og annet.  Før dette bildet ble tatt hadde jeg allerede brukt en rulle på stolen 2-3 ganger for å få den til å se pen ut.

Ideen i seg selv er egentlig veldig kul.

Men det finnes produsenter der ute som kan trykke opp et par meter i møbeltrekk hvis man selv har et mønster. Da får man utseende man vil ha og møbeltrekkeren får et materiale å jobbe med som egner seg.

 

You may also like

Leave a Comment