Home Møbeltapetsering Leika i Hallingdal 65

Leika i Hallingdal 65

av Elise Nielsen

Julen og nyttår er endelig over og man kan peise videre med alt det man har sagt ja til å gjøre. Det har faktisk blitt sendt ut en god del stoler fra min ydmyke bolig iløpet av Desember, men jeg har dessverre kun fått tatt bilde av halvparten av det.

At det regnet 3 uker i strekk slik at det ble umulig å ta noen som helst utebilder gjorde heller ikke saken bedre.

Min aller siste Leika (av Arnt Lande for Stokke Fabrikker) i teak forlot idag demontert og nedpakket i en halvpall eske på vei mot Mo i Rana. Til noen andre enn hvor de første Leika-stolene reiste. riktignok.

Den gikk fra fjøslukt og slitent rødt trekk til nyslipt og oljet teak med Hallingdal 65 fra GU i farge 457. Men vi kaller den bare okergul oss imellom.

Så da løper jeg tilbake til verkstedet og peiser på videre.

You may also like

Leave a Comment