Home Møbeltapetsering En liten banansofa i lilla fløyel

En liten banansofa i lilla fløyel

av Elise Nielsen

Opprinnelig sier jeg nei til sofaer fordi jeg mangler fysisk plass til å kunne jobbe med de. Denne toseteren var akkurat i største laget for meg egentlig. Jeg hadde fysisk plass til å jobbe med den, men den gikk _akkurat_ gjennom ytterdøren og opp en trapp for at det skulle være mulig.

Sofaen kommer opprinnelig fra en brukthandel (tror jeg) og har sett sine bedre dager.  Stoppen var stadig behagelig og solid, så jeg gjorde ingenting med den. Opprinnelig trekk var slitent, og neppe originalt. Hvordan vedkommende har klart å vri stoffet rundt ryggen i et stykke er et mysterium for meg. For jeg måtte lage nytt symønster for ryggen fra bunnen av.

Det aller største problemet jeg opplevde med den var å finne bullion fringe (altså møbelfrynsene nederst) i riktig farge og lengde. Og det viser seg at de ikke eksisterer i lilla over 15 cm, så da ble det 15 cm da.

You may also like

Leave a Comment