Home Møbeltapetsering Bøk og Bronze lenestol

Bøk og Bronze lenestol

av Elise Nielsen

Som alltid var det en opprinnelig plan som ikke nødvendigvis ble noe av. Og den bestod av at den mørkebrune beisen den har hatt siden 60-tallet skulle bli værende på og det nye trekket skulle være mørkegrått eller sort. Men sånn ble det ikke. Sånn går det når man er glad i lyst treverk og rolige farger.

Valget landet istedet på et ullstoff som heter Margrethe i fargen Bronze. Og etter at trekket var på ble det nevnt at den ville være penere i trehvit enn beiset, så da var det bare å finne frem slipemaskinen.

Det er ganske mange fargeskader i treverket rundt omkring. Det er ikke noe som kan fjernes uansett hvor lenge man sliper, og i enkelte tilfeller hjelper ikke kjemikalier heller. Husk alltid det neste gang du ser en mørkbeiset stol du tror ville blitt kjempefin i trehvit. Fargeskader er en greie, spesielt om den også har vært utsatt for fukt iløpet av sitt lange liv.

 

You may also like

Leave a Comment