Home Møbeltapetsering To lenestoler i eik og khaki

To lenestoler i eik og khaki

av Elise Nielsen
To lenestoler i eik og khaki

Med min første grå stol som inspirasjon ønsket kunde to lenestoler som var mest mulig like. Valget falt da på disse to lenestolene jeg hadde stående.

Ingen av stolene har fabrikkmerke, men stol nr 2 har et navn og et gammelt telefonnummer skrevet inn med tusj på undersiden. Hvorfor er aldri godt å si, men artig er det å finne.

Den første stolen ble raskt ferdig da jeg hadde allerede strippet den og var godt igang da kunden tok kontakt. Farge på møbelstoff ble bestemt, valget falt på khaki.  Den er gråmelert med hint av grønt.

Den andre stolen tok dessverre lengre tid da det så ut til at den gamle lakken simpelthen ikke ville gi slipp. Jeg ber ydmykt om unnskyldning til alle mine naboer, som rettmessig må ha syntes det er plagsomt å høre på slipemaskinen min. Spesielt når halve Norge sitter med hjemmekontor og prøver å gjøre det beste ut av det.

Idag ble jeg heldigvis ferdig med å lime sammen og montere det siste. Også fikk jeg ordnet med bilder før sola forsvant bak åsen for dagen.

You may also like

Leave a Comment