Home Møbeltapetsering P. I. Langlo stol, modell 1871 i teak og valnøtt

P. I. Langlo stol, modell 1871 i teak og valnøtt

av Elise Nielsen

Etter en tur til Flisa en helg kom vi hjem med 4 eikestoler og denne P. I. Langlo stolen, modell 1871, i teak. Den hadde et oransjebrunt stripete trekk over seg med to knapper i. Og under der igjen fant jeg et blått og grønt trekk som mest antagelig har vært original trekket.

Opprinnelig trodde jeg den var i eik da den hadde samme farge (om litt mørkere) som de andre eikestolene. Som riktignok er brunbeiset. Så det var til stor glede da jeg oppdaget at det var teak. Også ble jeg litt ekstra glad for at jeg hadde byttet filter på støvmaska mi før jeg begynte å pusse.

Stolen har selvsagt fått full overhaling og blitt trukket om i «lys valnøtt». Som da tydeligvis er en farge.

Denne stolmodellen er av samme type som den koksgrå eikestolen jeg trakk om tidligere i år.

Usikker på om den tar seg best ut i fullt sollys eller i skyggen. Eller begge. Definitivt begge.

You may also like

1 kommentar

Antatt Leika av Arnt Lande fra Stokke Fabrikker - Fru Nielsen Retro 20. juni 2020 - 09:55

[…] jeg hadde lagt ut min P. I. Langlo stol modell 1871 ble jeg kontaktet med forespørsel om å trekke om to stoler jeg hadde stående. Hun ville gjerne […]

Svar

Leave a Comment