Home Møbeltapetsering En Duett i børstet lys grå

En Duett i børstet lys grå

av Elise Nielsen
Duett fra Velledalen Lenestolfabrikk

Jeg kom over selve stolen i Sandefjord og har hatt den stående siden begynnelsen av Juni. Dessverre i litt dårlig stand. Sittekomforten var dårlig og trekket var dessverre ikke til å samle på akkurat. Viste seg at skumgummien hadde smuldret opp, så da vet vi hvorfor den var vondt å sitte på.

Duett fra Velledalen Lenestolfabrikk

Jeg ble bedt om å trekke den om i samme trekk som stolen fra Osvald Haddal da hun likte den veldig godt.

Å trekke den om var egentlig det minste problemet jeg hadde. Det tok hele 12 pakker med slipepapir for å få treverket pent igjen. Grisefint ble det selvsagt, men det er første gang jeg har måttet sitte i to dager med slipemaskin.

Duett er en artig stol. Produsert i 1958, og er laget for å være en «2-i-1» stol. Når setet er senket er det en hyggelig lenestol og når setet er hevet er det en praktisk kontorstol.

Kjempesmart når man ikke nødvendigvis har så veldig god plass, men alikevel trenger to forskjellige stoler med forskjellige hovedfunksjoner.

You may also like

3 kommentarer

Torill Aarø 4. august 2020 - 16:52

Fantastiske produkt! Eg blir pensjonist i september og ser fram til å drive litt med møbeltapetsering😉

Svar
Torill Aarø 4. august 2020 - 16:53

Ser fram til å få gode tips!!

Svar
Duett i retro boucle - Fru Nielsen Retro 6. februar 2021 - 21:46

[…] Idag reiste vi til Ski for å levere en Duett fra Velledalen Lenestolfabrikk. Disse stolene ble primært laget fra 1958 og var ment som to stoler i en ved hjelp av et sete som kunne heves og senkes. Jeg har helt sikkert nevnt det tidligere. […]

Svar

Leave a Comment